Onderwerp: Waar een chocoladetaart mee afwerken?
Op mijn aanrecht staat een chocoladetaart, gevuld met kersenvlaaivulling en witte chocolademouse.
Eigenlijk had ik alleen de zijkanten willen afsmeren met botercreme en daar vlokken op willen doen maar nu is de bovenkant zo lelijk. Normaal keer ik taarten om en wordt de bodem de bovenkant maar de bodem is iets brokkelig en gescheurd waardoor ik hem niet als bovenkant wilde gebruiken maar zo'n lelijke bovenkant vind ik ook geen gezicht.
Marsepein en chocoladetaart vind ik zelf niet zo'n lekkere combinatie maar om de hele taart nu af te smeren met botercreme en vlokken zie ik eigenlijk ook niet zitten (winkels zitten hier al dicht en zoveel vlokken heb ik denk ik ook niet voor de hele taart) Ik heb nog wel een blikje chocolate fudge ofzo staan. Ik heb dit nog niet eerder gebruikt en wilde het over brownies doen en zit te twijfelen of dat lekker is op deze taart, of het dan niet te chocolade-achtig wordt.
Iemand mss nog andere suggesties of is die fudge wel lekker??
In elke hand een stuk taart !