1 Laatst bewerkt door joweki (24-02-2010 12:36)

Onderwerp: botercreme blijft korrelig

Gisteren botercreme gemaakt van de mix, maar hij blijft korrelig lijkt wel net als slagroom te lang doorgeklopt? :/

Roomboter gebruikt op kamertemperatuur de  mix volgens gebruiksaanwijzing gemaakt daarna door elkaar gemixt al vanaf het begin is de crème niet smeuïg  wat het ik niet goed gedaan kan het zijn dat ik te lang geklopt heb?

2

Re: botercreme blijft korrelig

langer kloppen? ik maak altijd 1 op 1

3

Re: botercreme blijft korrelig

Heb je de mix ook van te voren gezeefd doe ik zelf altijd en ik kreeg in Ridderkerk de tip om ipv 200ml water er maar 100 in te doen. Bij mij tot nu toe prima gewerkt.

Groetjes Marieke

Voor creatieve ideeën en inspiratie kijk je op Gewoon Marieke & voor printables voor Dessert-Tables op Gewoon Marieke Printableshop.

4

Re: botercreme blijft korrelig

ja alles gezeefd, ik ga de tip met meer water proberen :Y

5

Re: botercreme blijft korrelig

joweki schreef:

ja alles gezeefd, ik ga de tip met meer water proberen :Y

volgens mij bedoelt ze minder water  :lol:

6

Re: botercreme blijft korrelig

:o

sorry niet goed gelezen

7

Re: botercreme blijft korrelig

Bedoelde idd minder water. Ging eventjes zelf twijfelen of ik het wel goed had geschreven  :rolleyes: . Maar ik hoop dat het gelukt is voor je. Ik heb vanmiddag in elk geval weer prima botercreme gemaakt.

Groetjes Marieke

Voor creatieve ideeën en inspiratie kijk je op Gewoon Marieke & voor printables voor Dessert-Tables op Gewoon Marieke Printableshop.