1

Onderwerp: botercreme

Hallo dames,

Ik heb een probleem. Ik heb vandaag voor het eerst botercreme 1:1 gemaakt. Boter was goed zacht, poedersuiker gezeefd en zeker 20 min gemixt met de kitchenaid. maar toch blijf ik de suiker proeven/ voelen in de creme. Hoe doen jullie het.
Ik maak normaal merinque, dus dan heb ik er geen last van omdat de suiker met de eiwitten mee wordt verwarmd.
Wat doe ik fout?
Kobusje

Re: botercreme

ik heb dat ook wel hoor, maar je gebruikt het als zo;n dun laagje voor het afsmeren, dat het ook daar weer ietsie oplost. Ik proef het iig nooit als ik taart eet ;)

o trouwens.... met botercreme 1:1 ga je neem ik aan niet decoreren, dus....

[move]---> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: botercreme

Sorry, verkeerd geplaatst, moet nog leren waar het allemaal hoort.
Bedankt voor je actie.
Kobusje