1 Laatst bewerkt door xnatas (19-02-2010 16:49)

Onderwerp: Ganache taart, bevroren?

Hallo :)

Even een vraagje wat betreft een ganache taart, of eigenlijk de pig-in-the mud taart. Ik moet deze zaterdag avond af hebben. Helaas heb ik zaterdag geen tijd om het te maken.

Ik heb de decoratie al af, het biscuit is al gebakken en ligt vanaf woensdag in de vriezer.

Nu mijn vraag: Kan ik de taart vanavond helemaal vullen afsmeren, kit-kats er tegenaan plakken, en de chocolade eroverheen gieten? Én daarna in de koelkast stoppen? De vulling is met slagroom dat in de koelkast moet, alleen ik weet niet of de taart lekker zal zijn als ik hem morgen dan geheel afgemaakt uit de koelkast haal, en of het eigenlijk wel kan.


Hopelijk krijg ik een antwoord.

Thanks!  :D

2

Re: Ganache taart, bevroren?

ja hoor, dat kan. doe ik altijd zo

3

Re: Ganache taart, bevroren?

ja hoor. dat gaat prima