1

Onderwerp: Bosvruchtenmousse: Wel of niet in de koelkast?

Hallo allemaal!

Zou iemand mij misschien willen helpen?
Ik heb namelijk een paar vraagjes over de bosvruchtenmousse...
Ik moet deze vrijdagavond maken en zaterdagavond wordt deze opgegeten.

In de mousse komt slagroom, nu weet ik dat slagroom niet lang houdbaar is maar mijn vraag is, is het beter om de gevulde & gedecoreerde taart in de koelkast te houden???
Normaliter zet ik nooit mijn taarten in de koelkast, maar op een droge koele plek in huis. (in deze taarten is nooit slagroom verwerkt)

en......Ik had nog een vraagje maar die is mij even ontschoten! Misschien kom ik er strakjes op. :think:

Ik hoop dat iemand mij wat advies kan en wil geven.



Liefs Jo.

Ik geniet van elke dag, als ik een cupcake of taartje maken mag!
www.jocupcakes.nl

2

Re: Bosvruchtenmousse: Wel of niet in de koelkast?

als er slagroom inzit altijd in de koelkast!  :Y

"Count your rainbows....not your thunderstorms...."

3

Re: Bosvruchtenmousse: Wel of niet in de koelkast?

niet verhitte slagroom moet koel, slagroom in ganache enzo dat verhit is geweest, hoeft niet.

4

Re: Bosvruchtenmousse: Wel of niet in de koelkast?

Dank jullie Wel!

Ik weet ondertussen mijn andere vraag weer!
Is de hoeveelheid van dit recept voor een 28 cm taart???? of kleiner?


Alvast bedankt!
Liefs

Ik geniet van elke dag, als ik een cupcake of taartje maken mag!
www.jocupcakes.nl

5

Re: Bosvruchtenmousse: Wel of niet in de koelkast?

welk recept?

Gewoon omdat het leuk is een taart te zijn
Groetjes Heidi

6

Re: Bosvruchtenmousse: Wel of niet in de koelkast?

Haha, oh sorry,

Het recept staat bij: recepten, vullen.  Op de homesite van deleukstetaarten.nl



Liefs.

Ik geniet van elke dag, als ik een cupcake of taartje maken mag!
www.jocupcakes.nl