1

Onderwerp: botercreme invriezen (hoveelheid)

Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje; Ik weet dat je botercreme kan invriezen, maar mijn probleem is eigenlijk dat ik niet weet hoeveel je nodig hebt per taart! Dus vries ik het maar in 3 delen in, maar dan heb ik vaak toch nog best veel over na de taart afsmeren.
Ik wil nu botercreme gaan maken voor mijn eierkoeken die eigenlijk op de datum zijn  :o , want ik vind ze zo erg droog, maar hoe doe je dat daarna met invriezen?  Iemand enig idee hoeveel je voor een taart nodig hebt? Staat niet bij de tabellen en op de zoekfunctie vond ik het ook niet. Alvast bedankt!


groetjes,

Carola

2

Re: botercreme invriezen (hoveelheid)

Voor een taart van 22cm doorsnee maak ik volgende hoeveelheid botercreme: 250gr poedersuiker en 250gr roomboter. Als ik een beetje over heb, gebruik ik deze (binnen een week) voor cupcakes voor het gezin.

Facebook fanpagina: Julie's Taarten

3

Re: botercreme invriezen (hoveelheid)

Hoi Dreamer,

Bedankt voor je reactie! Daar kan ik verder mee!


groetjes,

carola