Onderwerp: Hoe te vullen?

Als je een biscuit hebt gebakken en ook hebt doorgesneden, hoe vul je hem dan?
Misschien een gekke vraag, maar ik begin net :P
Ik bedoel als eerste gaat er meestal toch botercreme op?
Als tweede iets naar eigen smaak, en als derde slagroom, en dan  de kap van het biscuit erop afsmeren met botercreme als afwerking de fondant erop?
Of sla ik nu volledig een plank mis? :s

Alvast bedankt.

Groetjes,

taartje-aardbei33

Carpe Diem

2

Re: Hoe te vullen?

Bij mij gaat er eigenlijk nooit botercreme als vulling in de taart, vind ik niet lekker  :nooo (of eigenlijk lijkt me niet lekker, want ik eet helemaal geen taart...)

Je vult de taart gewoon met wat je zelf lekker vind! Er zijn geen standaard regels dat je slagroom en botercreme moet gebruiken.
Als ik twee laagjes vul doe ik meestal aarbeien/citroen/chocolade creme met jam, en als ik drie laagjes vul doe ik daar vaak nog een laagje slagroom of vlaaivulling bij (ligt aan hoe hoog mij kapsel is)
Hier bovenaan in deze rubriek staat een hele lijst met geteste en lekker bevonden vullingen/combinaties

Trying to forget someone you love,
is like trying to remember someone you never knew...

Re: Hoe te vullen?

Bedankt voor de tip!
Nu weet ik eindelijk hoe het zit :Y

Groetjes,

Taartje-aardbei33

Carpe Diem