1

Onderwerp: afwerken met icing?

hallo dames (en heren)

Ik heb van mijn broer en schoonzus de vraag gekregen of ik hun bruidstaart wil maken.
(dat vroegen ze aan de hand van mijn 1-e taart! ;o))
Nu willen ze een skipiste, in de zin van een lichtblauwe taart met een witte piste middenover de taart heen.
Prima, moet lukken denk ik, maar waar kan ik de overgang piste/lichtblauw het beste afwerken?
Kan dat met icing? of wordt dat te hard?
Of is er iets anders wat ik het beste kan maken, het hoeft geen perfect randje te worden, want de echte piste is ook niet gelijk overal.
De overige decoraties (kerstbomen, sneeuwvlokken etc.) maak ik van marsepein en fondant.

Wie o wie heeft het antwoord?
Alvast bedankt.
Groetjes Monica

2

Re: afwerken met icing?

Het kan met icing, dat wordt inderdaad hard. Ik zou denk ik hetzelfde materiaal gebruiken waar de taart mee bekleed is, marsepein of fondant dus.