1

Onderwerp: mon chou/slagroomvulling....

Ik moet voor zondag twee taartjes maken en eigenlijk zou ik vandaag de binnenkant al willen afhebben.....

Maar de ene krijgt een mon chou vulling en de andere een bavarois.....blijft dit goed? In principe worden ze zondag gegeten en anders moeten ze in de vriezer.

Kunnen deze vullingen wel in de vriezer????? (Ach...anders moet het op, geeeeen straf  ;) )

Re: mon chou/slagroomvulling....

Je kunt ze vandaag maken, koel houden en met een gerust hart eten zondag  :thumb:

I'm not bossy, I just have better ideas...

3

Re: mon chou/slagroomvulling....

ja he....dacht ik ook wel eigenlijk, dan ga ik straks lekker aan de slag......

4

Re: mon chou/slagroomvulling....

goed koelen, vriezer denk ik niet goed idee.

5

Re: mon chou/slagroomvulling....

kan een taart alleen in de vriezer met "buiten de koeling houdbare" vullingen???