1

Onderwerp: Banketbakkersroom

Hallo,

Ik wou graag mijn volgende taart gaan vullen met aardbeien (verse, pudding, mouse ik weet t nog niet)
En zocht hierbij een passende vulling. Nu kwam ik uit op banketbakkersroom.
Nou is mijn vraag, kun je dit ook kant en klaar kopen?
En is dit ook bruikbaar om af te smeren??

Alvast bedankt!

2

Re: Banketbakkersroom

Je kunt het kant en klaar kopen van dr. oetker bij de bakproducten in de supermarkt. Deze wordt veel gebruikt, maar zelf vind ik hem niet zo heel lekker. Omdat je deze aanmaakt met water kun je hiermee niet afsmeren!

3

Re: Banketbakkersroom

als je er zwitserse room van maakt is ie iets minder puddingachtig.  net zo veel slagroom kloppen als je banketbakkersroom hebt gemaakt. beide producten eerst maken volgens voorschriften en dan bijelkaar mengen. echt lekker.

4

Re: Banketbakkersroom

oke dat is een goeie!

Maar het recept wat op deze site staat, zit geen water bij.
Kan ik het dan gebruiken om af te smeren of moet ik echt botercreme bij maken?

5

Re: Banketbakkersroom

Ik heb even de zoekfunctie gebruikt en lees dat je echt niet met banketbakkersroom moet afsmeren. Net als slagroom..dat gaat schijnbaar ook niet goed!

Re: Banketbakkersroom

Annemiek90 schreef:

oke dat is een goeie!

Maar het recept wat op deze site staat, zit geen water bij.
Kan ik het dan gebruiken om af te smeren of moet ik echt botercreme bij maken?

Er zit melk in en in melk zit water...
Botercreme maken dus :0

I'm not bossy, I just have better ideas...

7

Re: Banketbakkersroom

hihi oke ik ga botercreme er bij maken :+