1

Onderwerp: Luchtbellen in "deeg"

Goedemorgen,

Sinds kort klopt ik eerst mijn eieren luchtig en dan pas de mix en wat water erdoor. Mijn kapsel worden echt 2 a 3 cm hoger nu.

Alleen nu heb ik steeds bovenop mijn kapsel een luchtbel. Het kapsel eronder is dan wel gaar. Klop ik nu te luchtig? Wat zou ik hier tegen kunnen doen.

Hopelijk weet iemand een tip. Kapsel is nu klaar en snij er de "luchtbel" gewoon af maar ben leergierig.

Ps foto van tussendoortaartje volgt vanavond.

Groeten Frank

To bake or not to bake

2

Re: Luchtbellen in "deeg"

een goede tip voor luchtbellen (ik geloof dat ie eerst kwam van kwebbeltje maar ik kan et ook totaal verkeerd hebben) is na dat je jou beslag in de kom heb gedaan de bakblik zachtjes op de aanrecht tappen.. De eerste keren ik mix gebruikte had ik last van rare lucht bellen en nu niet meer.
Hoop dat et helpt.

3

Re: Luchtbellen in "deeg"

Ja, doe ik ook altijd.