1

Onderwerp: hallo ervaren baksters--help---informatie rechthoek 20-30-

hallo allemaal,
wil straks een kapsel bakken rechthoek 20-30 hoeveel bescuit-eieren en water(heb al gekeken,tabellen maar kan niks vinden)en het is van glas,alleen bakspray ??? en ook 170gr en ongeveer 35 a 40 minuten -hetenlucht oven of boven en onder warmte,heb nog steeds raar deegvel bovenop na het bakken eerst mooi gerezen en dan zakt het ,trek het er altijd af en me Jack Russel vindt het erggg lekker,maar zo hoort het toch niet,graag jullie hulp.
    groetjes Carla

2

Re: hallo ervaren baksters--help---informatie rechthoek 20-30-

Hallo carla,
Ik zou in de tabellen kijken naar de hoeveelheid voor een vierkante vorm van 25-26 cm. Volgens mij heb je dan ongeveer dezelfde inhoudsmaat.
Ik bak nooit in glas dus daar kan ik je helaas niet mee helpen.
Succes.
kobusje

3

Re: hallo ervaren baksters--help---informatie rechthoek 20-30-

Meet even de hoogte, dan kan je de inhoud uitrekenen. Per 1/2 liter inhoud 1 ei, 66 gr. mix en 6 ml water.
Ik zou de vorm bekleden met bakpapier.
Zelf bak ik hetelucht op 160 gr. zonder voorverwarmen. Prik na 40 min. eerst even en voel ook aan de bovenkant. Als het nog een beetje indeukt, 2 min langer en weer voelen. Net zo lang tot het goed is.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

4

Re: hallo ervaren baksters--help---informatie rechthoek 20-30-

bedankt,heb me antwoordt.
      groetjes carla

5

Re: hallo ervaren baksters--help---informatie rechthoek 20-30-

;)

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

6

Re: hallo ervaren baksters--help---informatie rechthoek 20-30-

Katja,
helemaal gelukt,nog bedankt allemaal groetjes Carla