Onderwerp: Hoe krijg ik wat glans op mijn taart?
Ik ben nog een beginneling in het taart maken, maar ik wat ik me afvraag na een aantal taaten gemaakt te hebben: hoe krijg ik wat glans op mijn taart? Ik bekleed ze met fondant en wat me opvalt is dat ze zo dof zijn of is dat juist normaal?
Ik bedoel niet dat ze me tegemoet moeten schitteren maar iets glans zou ik wel leuk vinden. Ik las op de site van "de taarten van Abel" dat je ze kunt bestrijken met eiwit voor glans, maar dat lijkt me niet zo'n goed idee (salmonella). Heeft iemand tips?
Groeten,
Sigrid
)
! Ik koop mijn fondant en marsepein in de webshop (ik heb net weer besteld) en dan is het echt heeeel gemakkelijk
.
? Ik gok een mengsel van marsepein en fondant? Koop je dat ook of moet je dat zelf mengen (en in welke verhouding dan)?
. Ik heb dit keer wel Pearl dust besteld, dan kan ik in ieder geval glans-accenten aanbrengen.
), maar ik geef er niet zo om
: wat zijn de voordelen van marsepein t.o.v. fondant?
maar bedankt voor de link.