1

Onderwerp: marsepein kleuren

Hoi

Ik heb van mijn vorige taart nog gekleurd marsepein over (zelf gekleurd). Nou heb ik voor de taart die binnenkort ga maken weer die kleur marsepein nodig, maar wat ik over heb is niet genoeg. Nou ga ik bijmaken, maar kan de marsepein die ik over had er nou gewoon bij kneden?

Alvast bedankt voor je reactie.

Re: marsepein kleuren

Je kan de vorige kleur als begin gebruiken en dan ongekleurde marsepein toevoegen. Eventueel bijkleuren met dezelfde kleurenpasta. Heb je de vorige marsepein wel goed afgesloten, koel en luchtdicht bewaard? Zelf gekleurde marsepein gaat sneller ''stuk'' naar mijn idee dan fondant.

3 Laatst bewerkt door Boska (20-01-2010 22:59)

Re: marsepein kleuren

Je kunt die marsepein er gewoon doorheen kneden. Gaat prima. Als je schoon werkt blijft je marsepein heeeeeeel lang goed. Marsepein hoeft niet koel te staan, goed verpakt op kamertemperatuur bewaren.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties