1

Onderwerp: ik denk dat ik het weet

waar het aan ligt dat mijn marsepein altijd aan de zijkant scheurt
tot nog toe heb ik gemaakt
een witte van foldant en een blauw witte
verder alleen maar bruine marsepein
en met een beetje terug denken kwam ik er achter dat de marsepein die scheurt steeds gekleurt is met caccaoupoeder
en de bruine met kleurstof scheurde niet
misschien word het toch te droog met die caccaou?

2

Re: ik denk dat ik het weet

zou best kunnen,misschien de cacao poeder eerst wat aanlengen met wat water?

gr wendy beginner met taarten maken

3

Re: ik denk dat ik het weet

Neeeeheeeeee :nooo
Water en marsepein zijn geen vriendjes, het wordt een zooitje dan :Y!
Een beetje crisco erdoor kneden dat helpt wel tegen te droge / brokkelige marsepein!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

4

Re: ik denk dat ik het weet

Yeehaaaaa
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=79865
;)