1 Laatst bewerkt door geavZ (17-01-2010 19:08)

Onderwerp: icing decoreren

Hallo  allemaal.
Wie ken mij DE tip geven.....
Ik ben vandaag bezig geweest met eiwitpoeder om icing te maken.Nou lukt het me om te kleuren en stijf te maken maar mijn vraag is. Hoe spuiten jullie dat hoog op als een torentje op cupcakes? Bij mij zakt het in en heb ik een laagje erop liggen.
Hopelijk is dit duidelijk uitgelegd.
ik heb een link  erbij gezet
http://www.howdini.com/howdini-video-7073599.html

ik wil deze ijsje gaan maken maar ik weet niet wat het blauwe en roze smeersel [sorry voor de term ] is.

2

Re: icing decoreren

Als ie in zakt is de icing niet stijf genoeg. Een toef op een cupcake doe ik trouwens nooit met icing, dat wordt kei hard en, maar dat vind ik, niet lekker meer. Ik gebruik botercreme, met of zonder smaakje of gewoon slagroom met fix :)

Printje op ouwel of frosty nodig? Mail me even!

3

Re: icing decoreren

http://www.howdini.com/howdini-video-7073599.html
ik wil deze ijsjes maken en ik vraag me dan af waar het blauwe en roze smeersel [sorry voor de term smeersel]van gemaakt is.

4

Re: icing decoreren

Waarschijnlijk van botercreme. In verschillende varianten, zoek maar eens op 'vanilla cream frosting' en 'swiss merengue cream', hier op het forum of via receptensites...

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be