1

Onderwerp: Strik, drogen, vriezen, hoelang bewaren?

Ik wil graag een strik oefenen.
ik zoek het forum al helemaal door en de meningen over invriezen zijn verdeeld. Dus ik wil hem eigenlijk alvast maken en dan los bewaren.
Nu moet de taart die ik ga maken wel een paar dagen de vriezer in, dus ik wil de strik er met het ontdooien op leggen.
Mijn vraag is nu hoe lang ik een strik (fondant met tylose) kan bewaren.

En eten jullie een strik op? Of zit ie er echt voor de sier op?

Re: Strik, drogen, vriezen, hoelang bewaren?

Jij kan heel lang bewaren in een doos.Ik eet niet op het is te hard :D

keep on dreaming...
mijn website www.sweetdreamscakes.nl ook voor workshops in zwijndrecht

3

Re: Strik, drogen, vriezen, hoelang bewaren?

Toevallig heb ik gisteren voor het eerst een strik gemaakt. Hij wordt echt hard en ik zou de strik dus gewoon iid in een doosje bewaren. Opeten doe ik ook niet, lijkt me niet lekker, buiten dat ik fondant niet lekker vind. Gebruik alleen fondant voor decoraties met tylose.
Viel wel een beetje tegen, de strik maken...... :S . Veel strikken maken dus!

4

Re: Strik, drogen, vriezen, hoelang bewaren?

Eens met de rest... alleen ik zou wachten met opzetten tot na et ontdooien Just to be safe ;)