1

Onderwerp: Storten?

Wanneer stort je je biscuit nou het beste? Direct nadat het uit de oven komt? Het eerst even iets af laten koelen? Ik heb beide al eens geprobeerd en beide keren bleef de bodem plakken... Wie heeft raad?

2

Re: Storten?

Ik doe het meestal direkt als ik hem uit de oven haal. Gaat altijd prima.
Heb jij bakpapier op de bodem?
Ook spuit ik het bakpapier op de bodem nog in met bakspray en hij plakt niet meer!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: Storten?

Ik stort het ook direct als ik het uit de oven haal. Ik vet mijn bakblikken in met crisco. Gaat bij mij erg goed en blijft eigenlijk nooit plakken.

www.bakselsvanbientje.nl - Voor gezellige workshops & winkel in Meteren
www.shopvanbientje.nl - Voor alle benodigdheden en ingrediënten online

4

Re: Storten?

Ik bak altijd in een springvorm verhoogd met bakpapier. Ook span ik bakpapier op de bodem. Ik laat hret beschuit +/- 5 minuten afkoelen en dan stort ik hem. Gaat altijd goed.

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!