1

Onderwerp: spoedje combinatie/en hoe ( vulling

Ik wil straks de taart voor het feestje van mijn zoontje gaan vullen enz.

maar nu heb ik banketbakkersroom ( als deze me lukt) en nu wil ik daar nog vlaaivulling bij doen.

maar doen jullie de bankertbakkersroom als een laag ?
en dan biscuit en dan vlaaivulling als tweede laag?
of kan ik dit bij elkaar doen als 1 laag( maar me lijkt het wat te veel)

of kan ik beter jam doen ipv vlaaivulling.

en welke  smaak vlaaivulling/jam is lekker bij bbr>
vlaaivulling zwarte bes, appel, kersen of aardbei.

sorry voor de vele vraagjes

2

Re: spoedje combinatie/en hoe ( vulling

wat je kunt doen is 1 deel banketbakkersroom en 1 deel geklopte slagroom=zwitserseroom is iets minder stevig dan alleen banketbakkersroom en wat je ook zou kunnen doen is twee lagen en op elke laag een laagje banketbakkersroom (met spuit er op doen of afsmeren) samen met een laagje vlaaivulling.
aardbei is altijd lekker ook samen met botercreme en banketbakkersroom.
succes

3

Re: spoedje combinatie/en hoe ( vulling

Ik zou denk ik 2 losse lagen doen. Dikke laag banketbakkersroom dan biscuit en dan dikke laag vlaaivulling. Ik zou voor kersen gaan, die is erg lekker!

4 Laatst bewerkt door Olga'74 (15-01-2010 14:05)

Re: spoedje combinatie/en hoe ( vulling

compu deed raar, dus was dubbel