1

Onderwerp: Spannend!

Mijn eerste beschuittaartkapselding zit in de oven...! Voor jullie ongetwijfeld allang niet zo spannend meer, maar ik kan niet wachten om te zien hoe mijn eerste baksel eruit ziet! :)

Ik heb een vlaaivulling uitgekozen, is dat toereikend volgens jullie? En dan aftoppen met slagroom, en daaroverheen marsepein.. Hoe lang is zon taart houdbaar?

Zoete groet,

Irene

2

Re: Spannend!

Oei, slagroom en marsepein gaan niet goed samen, dan gaat smelten! Je kunt hem wel vullen met slagroom, maar zou afsmeren met botercreme (het beste is 1:1, dus 1 deel suiker, 1 deel roomboter) Even bij de FAQ kijken, daar staan veel tips...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

Re: Spannend!

Kijk! Daar kan ik iets mee... Ik ga even kijken wat ik nodig heb voor botercreme... :) Dank je wel!