1

Onderwerp: Hoe gebruik je Chocolade transfer sheets?

Ik zou deze graag willen kopen : http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=3937

Maar ik snap de uitleg dat erbij staat niet helemaal...

Heeft iemand hier misschien een gemakkelijkere uitleg?

Zoals ik het begrijp:

- je rolt een sheet uit op je aanrecht
-verwarmd de chocolade en smeert deze uit over de sheet.
-je laat het stijf worden in de koelkast
-daarna haal je de chocolade van de sheet, en zit het motief op de chocola

Er staat bij dat je het als rand om je taart kan gebruiken, maar chocola breekt dan toch ?
Of moet je deze erop plakken met sheet en al, en dan in de koelkast laten stijven?

Sorry voor de misschien wat 'domme' vragen, maar heb hier geen ervaring mee.

Ik hoop dat iemand tips heeft.

2

Re: Hoe gebruik je Chocolade transfer sheets?

Francis schreef:

Maar ik snap de uitleg dat erbij staat niet helemaal...

Heeft iemand hier misschien een gemakkelijkere uitleg?

Zoals ik het begrijp:

- je rolt een sheet uit op je aanrecht
-verwarmd de chocolade en smeert deze uit over de sheet.
-je laat het stijf worden in de koelkast
-daarna haal je de chocolade van de sheet, en zit het motief op de chocola

Er staat bij dat je het als rand om je taart kan gebruiken, maar chocola breekt dan toch ?
Of moet je deze erop plakken met sheet en al, en dan in de koelkast laten stijven?

Hoi Francis,

Klopt helemaal! Je kunt de sheet afknippen op de gewenste hoogte van je taart. vervolgens chocolade erop, en dan vouw je hem om je taart ( dus als de chocolade nog vloeibaar is ). Ik heb op mijn eigen website onder productinformatie een wat uitgebreidere uitleg staan, daarin staat ook de uitleg van hoe je hem om een taart maakt. Misschien kun je daar eens kijken. Succes!

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

3

Re: Hoe gebruik je Chocolade transfer sheets?

Chocoholic schreef:
Francis schreef:

Maar ik snap de uitleg dat erbij staat niet helemaal...

Heeft iemand hier misschien een gemakkelijkere uitleg?

Zoals ik het begrijp:

- je rolt een sheet uit op je aanrecht
-verwarmd de chocolade en smeert deze uit over de sheet.
-je laat het stijf worden in de koelkast
-daarna haal je de chocolade van de sheet, en zit het motief op de chocola

Er staat bij dat je het als rand om je taart kan gebruiken, maar chocola breekt dan toch ?
Of moet je deze erop plakken met sheet en al, en dan in de koelkast laten stijven?

Hoi Francis,

Klopt helemaal! Je kunt de sheet afknippen op de gewenste hoogte van je taart. vervolgens chocolade erop, en dan vouw je hem om je taart ( dus als de chocolade nog vloeibaar is ). Ik heb op mijn eigen website onder productinformatie een wat uitgebreidere uitleg staan, daarin staat ook de uitleg van hoe je hem om een taart maakt. Misschien kun je daar eens kijken. Succes!

Hoi hoi !

Ik ben idd na veel zoeken via je site gekomen ! Ik heb meteen een bestelling gedaan hahaha

En je hebt echt een hele mooie uitleg op je site staan voor het gebruik van de sheets ! Heel erg bedankt hiervoor.

Ik heb je ook gemaild over de vraag of je de Transfervel Hart Spiraal nog hebt....

Ik zou zo'n vel graag willen uitproberen, maar de andere sheets op je site zijn niet echt mijn smaak helaas...

Worden deze ook nog weer aangevuld ?

Je hebt iig echt een hele mooie (en verslavende) site !

4

Re: Hoe gebruik je Chocolade transfer sheets?

Wat leuk en wat handig!
Ga het denk ik ook maar es uitproberen!

Groetjes Suus

5

Re: Hoe gebruik je Chocolade transfer sheets?

Ik heb in dit topic uitgelegd hoe ik het heb gedaan (beetje naar beneden scrollen).

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=37487

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

6

Re: Hoe gebruik je Chocolade transfer sheets?

Francis schreef:
Chocoholic schreef:
Francis schreef:

Maar ik snap de uitleg dat erbij staat niet helemaal...

Heeft iemand hier misschien een gemakkelijkere uitleg?

Zoals ik het begrijp:

- je rolt een sheet uit op je aanrecht
-verwarmd de chocolade en smeert deze uit over de sheet.
-je laat het stijf worden in de koelkast
-daarna haal je de chocolade van de sheet, en zit het motief op de chocola

Er staat bij dat je het als rand om je taart kan gebruiken, maar chocola breekt dan toch ?
Of moet je deze erop plakken met sheet en al, en dan in de koelkast laten stijven?

Hoi Francis,

Klopt helemaal! Je kunt de sheet afknippen op de gewenste hoogte van je taart. vervolgens chocolade erop, en dan vouw je hem om je taart ( dus als de chocolade nog vloeibaar is ). Ik heb op mijn eigen website onder productinformatie een wat uitgebreidere uitleg staan, daarin staat ook de uitleg van hoe je hem om een taart maakt. Misschien kun je daar eens kijken. Succes!

Hoi hoi !

Ik ben idd na veel zoeken via je site gekomen ! Ik heb meteen een bestelling gedaan hahaha

En je hebt echt een hele mooie uitleg op je site staan voor het gebruik van de sheets ! Heel erg bedankt hiervoor.

Ik heb je ook gemaild over de vraag of je de Transfervel Hart Spiraal nog hebt....

Ik zou zo'n vel graag willen uitproberen, maar de andere sheets op je site zijn niet echt mijn smaak helaas...

Worden deze ook nog weer aangevuld ?

Je hebt iig echt een hele mooie (en verslavende) site !

Ik heb je bestelling ontvangen. Vanwege de drukte was m`n voorraad niet helemaal up to date, maar het transfervel heb ik nog op voorraad. Ik heb je gemaild...

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook