1

Onderwerp: Bojo tips

Wij hebben de bojo uit de Mjam gemaakt. Volgens ons gedaan wat op het recept stond, maar hij was vreselijk nattig (vettig) en de vorm ging bij het storten ook helemaal weg. Hij liep dus uit.
De smaak was goed, al was hij de volgende dag beter van smaak.
Het probleem is dat we nog nooit bojo hebben gegeten, dus ook niet weten hoe de structuur en smaak moet zijn.
Heeft iemand ervaring met het bakken van bojo?

*mijn leven is een geordende chaos*

2 Laatst bewerkt door sharonvb (01-01-2010 22:18)

Re: Bojo tips

Ik heb in mijn leven vaak bojo gegeten, maar om eerlijk te zijn, wij halen het nooit uit het blik, en vele Surinamers met mij. We laten het er in zitten en zo wordt het dan gesneden.
Wat ik je wel kan vertellen is dat bojo gewoon stevig hoort te zijn, net als de rijst in de rijstevlaai zeg maar.
Blijf proberen zou ik zeggen, want bojo is vreeeeeeeeselijk lekker.

Ik weet ook niet wie het recept in de mjam  heeft gezet, maar vaak kan je recepten van taarten uit bepaalde landen, het beste halen van sites met kookkunsten uit die landen. ( no offense.)

3

Re: Bojo tips

Ok, dat je het niet uit t blik haalt, wist ik niet. Het recept uit de Mjam is volgens mij van een surinaamse, dus dat zou goed moeten zitten.
Ach, nog maar een keer maken dan ;) (he wat naar!)

*mijn leven is een geordende chaos*