1

Onderwerp: Taaie bodem na bakken.

Ik heb net 2x een biscuit gebakken met een natte doek erom heen omdat mijn 1e biscuit vanavond niet omhoog gekomen was. Daarna heb ik er twee gebakken met een natte doek en deze hadden alle 2 een dikke taaie bodem.

Kan iemand me vertellen hoe dit kan of heeft iemand anders dit ook gehad?

Help...

Be not nobody! Be yourself!

2

Re: Taaie bodem na bakken.

Heb je 'm op een rooster gehad of op een onderplaat?
Ik heb dat nl ook 1 keer gehad, vergeten op het rooster te zetten in m'n combi oven en dan kan de warmte er niet goed bij..

3

Re: Taaie bodem na bakken.

Ja, ik ben m twee keer vergeten op een plaat te zetten. Dom he!! :'(

Het is echt qua inhoud een rottaart geworden! Mijn eerste echt opdracht. Dit doe ik natuurlijk NOOIT meer fout!!

*klap voor me k"p*

Be not nobody! Be yourself!

4

Re: Taaie bodem na bakken.

Ik zet m'n taarten juist op een Rooster, dan kan de warmte er ook van onderen bij..
Wie weet is dit de tip voor je.. :)

En ook ik dacht na de  1e keer op een plaat dat het me niet nog een keer zou overkomen, wel dus... Dan heb je een soort van naar beneden gezakt ei bodem, een dikke ei-laag lijkt het wel... :S

5

Re: Taaie bodem na bakken.

Ja, nu is dus mijn eigen kerstaartje verpest!! En een hele biscuit 30 bij 30 :'( Kan wel huilen!! *zucht*

Be not nobody! Be yourself!