Onderwerp: is het nog wel mogelijk om hiervoor een taart te maken ? ( allergie)
Ik kreeg vandaag een mailtje van een moeder of ik een taart kon maken voor het dochterje met:
even kopieren uit haar mail:
Heeft u ook mogelijkheden om gebak te maken voor een kindje met een lactose-intollerantie en zonder suiker en/of zoetstoffen (Suiker, bietsuiker (=gewone suiker), rietsuiker, basterdsuiker, kandij, beetwortelsap, fructose*, glucosestroop, zoethoutwortel, ahornsiroop, cichoreistroop. Zoetstoffen zoals: sucrosa, natrena, canderel, sorbitol, maltitol, xylitol, aspartaam, sacharine en alle andere zoetstoffen ). Dextrose en natuurlijke stropen/sappen mag ze wel hebben
Er staat zoveel en ik heb wel eens een taartje gebakken eiwitvrij, maar dat werd eigenlijk ook een zeer compact taartje wel lekker maar meer koek dan cake vond ik.
Iemand nog goede tips toevallig ?
Zie door alle allergieen het taartje niet meer denk ik
