1

Onderwerp: wat doe je onder de laag marsepein

Ik ben een beginner, maar misschien kan iemand mij helpen
ik wil een biscuitcake maken en daar over marsepein laag
maar wat moet er tussen die lagen?
en hoe werk je de marsepein netjes op de cake?


vr gr cynthia

Re: wat doe je onder de laag marsepein

Je bericht staat in de verkeerde rubriek. Als je goed de rubrieks-titels en de rubrieksomschrijvingen en eventueel de sticky's in de rubrieken leest, is het duidelijk wat er wel en niet in de rubriek hoort.

Graag voor antwoord op je vraag FAQ lezen, de how to rubriek doorlezen voor de basisstappen.

[move] ---> bekleden

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: wat doe je onder de laag marsepein

botercreme... lees idd even de how to en dan kom je al een stuk verder

succes

Lekker feestelijk rond.....

4

Re: wat doe je onder de laag marsepein

ik smeer de taart ook wel eens af met slagroom. lekker! en nee de marsepein smelt niet

Let them eat cake
http://annettes.tk/

5

Re: wat doe je onder de laag marsepein

mamannette schreef:

ik smeer de taart ook wel eens af met slagroom. lekker! en nee de marsepein smelt niet

Daar zijn de meningen, en ervaringen over verdeeld.

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

6

Re: wat doe je onder de laag marsepein

mamannette schreef:

ik smeer de taart ook wel eens af met slagroom. lekker! en nee de marsepein smelt niet

bij de meeste mensen smelt de taart, ik zou het dus niet aanraden ...

Lekker feestelijk rond.....

7

Re: wat doe je onder de laag marsepein

chocolade pasta!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

8

Re: wat doe je onder de laag marsepein

Botercreme (mix of 1:1), merenguecreme, jam (gezeefd) of chocoladepasta.
En in principe kun je met alles afsmeren waar boter in zit, als er maar niet teveel vocht in zit. Slagroom zou ik zelf absoluut niet gebruiken, de kans dat je marsepein/fondant smelt is groot.

Groetjes Laura!