1

Onderwerp: Spoed cc invriezen

Hoi
Ik heb net voor het eerst cc gedecoreerd met fondant en marsepijn. Nu lees ik terug op de zoekfunctie dat ik ze zo kan invriezen. Maar ik kan niet terug vinden hoe precies!
Ik heb een grote luchtdichte tupperware doos. Kan het daarin?
Moet ik er wat tussen doen ookal stapel ik ze niet.
Of moeten ze in een taartdoos?

En hoe zit het met het ontdooien?
Ik hoop dat iemand me snel kan helpen.

Groetjes Kim. :)

2

Re: Spoed cc invriezen

ik kan je niet helpen, ik vries nooit iets in.

maar je staat op de verkeerde plek.
Ik zal even rapporteren, dan wordt je verplaatst.

3

Re: Spoed cc invriezen

Ja graag!

4

Re: Spoed cc invriezen

Verplaatst naar de juiste rubriek.

Ik vries trouwens in gewone taartdozen in, daarin ontdooi ik ook,
Van luchtdichte dozen gaan cc niet vooruit, is mijn mening.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

5

Re: Spoed cc invriezen

Doe je om de taartdoos dan nog een plastiek zak?

6

Re: Spoed cc invriezen

Nee, ik niet.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

7

Re: Spoed cc invriezen

Ik vries ze in in zip-zakjes.

8

Re: Spoed cc invriezen

Ik heb ze pas ook gewoon ingevroren in de taartdoos. Als je ze wil gebruiken gewoon een dag van tevoren in de taartdoos in dekoelkast laten ontdooien en een uur voor gebruik uit de koelkast halen.

9

Re: Spoed cc invriezen

Dankjewel voor de tips,
Ik heb ze gister ingevroren, en ga ze zaterdag geven!

10

Re: Spoed cc invriezen

Invriezen kan prima, maar ik zou ze bij kamertemperatuur laten ontdooien. In de koelkast worden ze gortdroog.

Groetjes, Elly