Onderwerp: Marsepein groen uitgeslagen!! snik, snik
Hoe kan dat nu? Vraag ik me af. Ik had zelf van amandelpoeder (tot 2008 houdbaar) en poedersuiker volgens makkelijk recept marsepein gemaakt, zo'n twee weken geleden. Nu kijk ik net naar mijn marsepein (zo'n 600 gram) en er zitten allemaal van die gekke groene lijntjes op! Ik denk nog: ik had er toch geen groen bij gedaan?
Haal ik het uit het plastic folie, ruikt het allemaal erg vreemd. Bedorven dus!!
Weg dure, zelfgemaakte marsepein (snik, snik...) Ik snap er helemaal niks van.
Ik zet me net te bedenken dat ik dus ook fijn alle kleurtjes zelfgemaakte marsefond (van dezelfde marsepein) nu ook al fijn kan weggooien Baal, baal.
Weet iemand hoe het komt, hoe de marsepein is bedorven? Kan het door het warme weer zijn geweest? Ik had het in plastic folie in een plastic bakje gezet in een kamer, die wellicht wel iets te warm is geweest)
http://www.taartwerk.nl