1

Onderwerp: sinterklaastaart, combinatie amandelspijs, bekleden met marsepein?

uhm een vraagje ik wil volgende week een taart maken voor sinterklaas.
ik wil een taart maken met de mix van speculaas en dan vullen met amandelspijs en botercreme met kruidnoten maar kan ik hem dan nog bekleden met marsepein of word het dan te zoet?? iemand toevallig wel eens uitgeprobeerd?

groetjes tamara

2

Re: sinterklaastaart, combinatie amandelspijs, bekleden met marsepein?

Ik heb ook een sinterklaastaart gemaakt. Speculaas kruiden door het biscuit en dan botercreme met speculoos en gehakte kruidnoten en dan bekleden met marsepein. Dat was al zoet, maar wel lekker, maar ik vrees dat jouw combi wel heeeeeel erg zoet word. Maar dat denk ik, ik heb het dus niet geprobeerd.

Groetjes, Suzanne
"I'm not an addict, maybe that's a lie..."

3

Re: sinterklaastaart, combinatie amandelspijs, bekleden met marsepein?

ja daar ben ik ook bang voor, wij zijn wel zoete kauwers maarja te is ook niet goed!
maar jou idee vind ik ook wel goed mischien dat ik dat maar doe:)
bedankt

4

Re: sinterklaastaart, combinatie amandelspijs, bekleden met marsepein?

Ik ben echt een zoetekauw maar denk inderdaad ook dat deze te zoet wordt. En niet te vergeten........heel erg machtig! Volgens mij....