1

Onderwerp: bosvruchten/viervruchtenjam als vulling.

Hallo allemaal,

Even een vraagje....
Ik vind het lekker om als vulling viervruchten of bosvruchtenjam te gebruiken, maar van alle soorten en merken die ik geprobeerd heb zitten er van die besjes in en die zijn vrij hard en dat vind ik minder lekker, dus die probeer ik er altijd allemaal uit te vissen, maar dat is zoveel werk.
Weet iemand een merk bosvruchten of viervruchtenjam waar dat niet in zit ?

Alvast bedankt!

Groetjes,
Michelle

Groetjes,
Michelle

2

Re: bosvruchten/viervruchtenjam als vulling.

Ik wil ook graag jam zonder pitjes.

De laatste keer heb ik ook de viervruchtenjam gebruikt (want die is gewoon erg lekker). Even opwarmen (tegen de kook aan), dan wordt 'ie lekker dun en daarna even door een zeef drukken. Houd je een handjevol pitjes over en een driekwart pot met een heerlijke jam zonder pitjes.

Groet, Chris
Want een taart is nietzomaareentaart.nl

3

Re: bosvruchten/viervruchtenjam als vulling.

Hee, da's een goed idee, hartsikke bedankt!

Groetjes,
Michelle