1

Onderwerp: CREAM VANILLE FROSTING de "ragout"

Ik heb de melk en bloem gekookt, maar wat overblijft is een vaste substantie.
Is dit ok? Ik heb het recept gehalveerd en 45 gr bloem en 240 cc melk gebruikt.
Daarna het recept gevolgd:
Klop de bloem en het melk samen in een steelpannetje. Aan de kook brengen (goed blijven roeren over de bodem) en 10 - 15 minuten laten doorkoken. Hierna afdekken met bakpapier en af laten koelen tot kamertemperatuur.

Tot hier ben ik nu, maar wil even zeker zijn dat de "ragout"zo dik hoort te zijn. (Het lijkt wel een beetje op wat natte broodmix).

2

Re: CREAM VANILLE FROSTING de "ragout"

Ja, het is een roux (inderdaad zoals je dat ook voor b.v. ragout gebruikt), dus dat klopt gewoon. Die frosting is z

Official Wilton Method Instructor.Kijk voor al je bakingrediënten, taartdecoratie-materialen en voor leuke workshops op www.debakwinkel.nl

3

Re: CREAM VANILLE FROSTING de "ragout"

Fijn, ik heb nu de boter en suiker in de mixer staan, ben benieuwd!!!

4

Re: CREAM VANILLE FROSTING de "ragout"

Hij is klaar en door de kinderen goed gekeurd; en die zijn kritisch hoor...
Lusten geen boontjes, kool, brood met pitjes..., maar dit vonden ze heerlijk :)