1

Onderwerp: vochtige cake bekleden met marsepein?

Een van de taartjes van mijn stapeltaart wil ik graag een tiramisusmaak geven, ik zag hier op de site een heerlijk recept van Milena met Biscuitmix maar daar moet je de cake helemaal bevochtigen met een mengsel van water,oploskoffie en alcohol, nu vraag ik me af of ik dan toch deze taart kan bekleden met marsepein? ik ben bang dat er vlekken op mijn marsepein komen door het vocht, is er misschien iemand die daar ervaring mee heeft?

In mij leeft een slank iemand, gelukkig kan ik haar de baas met koekjes cc's en taartjes! Gr Patricia

2

Re: vochtige cake bekleden met marsepein?

Nee hoor, gewoon iets van de randen wegblijven tijdens het tremperen en je kunt 'm zonder problemen afsmeren en bekleden :Y :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: vochtige cake bekleden met marsepein?

yep wat she said ;)

En voor de extra kick geef de botercreme op de laag een smaakje.. met bijv oploskoffie