1

Onderwerp: Techniek van vullen

Hallo allemaal!

Ik ben nieuw hier en heb al heel wat prachtige taarten en cupcakes voorbij zien komen. Dat heeft me aangestoken om ook eens aan de slag te gaan.
Ik vroeg me af hoe dik de laag met vulling moet zijn.
Ik ben begonnen met een kleine ronde vorm (20 cm) en wil 1 laag vullen.
Zit die laag dan precies in het midden?
Hoe dik moet die laag ongeveer zijn?
Ik heb gekozen voor de sinaasappelcreme....... ben erg benieuwd!

Ik hoor graag van jullie; alle tips voor dit groentje zijn welkom!

Bedankt!

Re: Techniek van vullen

laat 1 ding duidelijk zijn, niks MOET!
als jij 1 laag wil vullen, moet je zelf weten hoe hoog of laag en dik of dun die wordt.

het enige advies wat ik je zou willen geven is, dat meerdere laagje lekkerder zijn, dan heb je niet eerst een hap biscuit en dan een hap vulling,. maar dan heb je steeds alles door elkaar.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs