Onderwerp: Bloemen met tylose lekker?
Hallo
Als ik fondant of marsepein meng met tylose, is het dan nog steeds dezelfde smaak? Oftewel: is het nog lekker eetbaar?
Groetjes
nathanja
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Bloemen met tylose lekker?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo
Als ik fondant of marsepein meng met tylose, is het dan nog steeds dezelfde smaak? Oftewel: is het nog lekker eetbaar?
Groetjes
nathanja
Als je niet te veel gebruikt, dus gewoon de aanbevolen hoeveelheid, proef je het zo goed als niet. Als je teveel gebruikt, proeft het alsof je een postzegel aflikt (naar gom dus).
Ik gebruik maar een mespunt op een beetje rolfondant. Op marsepein heeft het sowieso niet zoveel effect, dus daar neem ik niet eens de moeite voor om te gebruiken.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Bloemen met tylose lekker?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.