Onderwerp: Krasjes in fondant na het smootheren... wat doe ik fout?
Heb pas een smoother gekocht en was er helemaal mee in mijn nopjes... tot ik 'm ging gebruiken.
Ik had mijn fondant uitgerold en nou begreep ik dat je met je smoother erover heen moet gaat om die mooi vlak te krijgen. Daar begon het al mee, het werd wel glad maar er kwamen ook een soort krasjes in, terwijl mijn smoother toch echt geen bobbeltjes ofwat ook vertoont??
En na nog een keer uitrollen en smootheren was ik het zat en heb ik het dus maar zo gelaten.
Vervolgens besloot ik om na het bekleden van de taart ook nog voorzichtig te smootheren, waar zo'n ding voor bedoeld is toch?
Toen begon mijn fondant ineens te scheuren...
Op deze manier schiet ik er natuurlijk niks mee op...
Wie kan mijn helpen?? Alvast bedankt!!
Mijn taartjes kan je bekijken op http://cakesforyou.mijnalbums.nl