1

Onderwerp: En wat dan?

Jawel jawel, ben nu druk roerend met mijn MMF.
Naar mijn idee mag er nog meer poedersuiker in, want het blijft dunnig.
Is het daarna de bedoeling dat t even afkoelt en dat je het kunt uitrollen, of moet je t over je taart strijken???
Ik heb werkelijk geen idee

Een verslaving begint vaak bij de 1e keer, was ik maar nooit begonnen met.............................bakken

2

Re: En wat dan?

Als het nog dunnig is, meer suiker erbij totdat het een bal vormt. Dan poedersuiker op je aanrecht en de MMF doorkneden, suiker erbij tot het goed stevig is. Als het een stevige bal is, dan uitrollen en over taart leggen. Succes!

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: En wat dan?

Dank je wel Kadohke :D

Een verslaving begint vaak bij de 1e keer, was ik maar nooit begonnen met.............................bakken