1

Onderwerp: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Dag dames,
Zijn de marshmallows van het merk Frisia goed voor fondant?
Wat is jullie ervaring hiermee?

http://i33.tinypic.com/e7mhyg.jpg

2

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

ja lekker. Ik doe het nu niet meer zelf maken,maar in het begin gebruikte ik deze ook :Y

Veel liefs Rafaëla

3

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Rafaela schreef:

ja lekker. Ik doe het nu niet meer zelf maken,maar in het begin gebruikte ik deze ook :Y

me too :)

4

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

kun hem wel kleuren dan? Hij kleurt erg roze...

Welke gebruiken jullie? deze koop ik bij de AH maar zou liever de witte hebben.

Na een eigen gemaakte taart wil je nooit meer iets anders....
Groetjes Claudia

5

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Cl@udi@ schreef:

kun hem wel kleuren dan? Hij kleurt erg roze...

Welke gebruiken jullie? deze koop ik bij de AH maar zou liever de witte hebben.

Nee, je moet alleen de witte gebruiken, en dan kan je hem gewoon kleuren met kleurstof.

Als je roze fondant wilt kun je de roze daarvoor gebruiken natuurlijk.

Mijn website: Presentaart

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Ja,en de roze kun je later rood maken als je dat nodig hebt!!(heb je minder kleurstof nodig!)

7

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Dank je wel voor jullie reacties lady's.
Ik heb vandaag 2 pakken bij de AH gekocht en ik gaat het zo uitproberen.

8 Laatst bewerkt door Johanna (31-10-2009 19:37)

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Cl@udi@ schreef:

kun hem wel kleuren dan? Hij kleurt erg roze...

Welke gebruiken jullie? deze koop ik bij de AH maar zou liever de witte hebben.

Ik heb wel eens witte marshmellows bij de Konmar gevonden.

9

Re: Is Frisia mashmallows een goed merk om lekkere MMF te maken

Ik heb er vorige week zelf mmf meegemaakt. De roze is iets te stug geworden. De witte is perfect. Ik heb wel gemerkt dat het iets sneller brokkelt als de kant-en-klare fondant (maar misschien dat ik iets verkeerd heb gedaan, volgende keer met iets minder poedersuiker proberen). In ieder geval werkt het hier prima om de mmf even 5 tot 10 sec in de magnetron te doen, dan wordt de mmf weer lekker soepel en makkelijk te kneden.

Heb de mmf al gebruikt om er lussen van te maken voor een strik, en zit er hoopvol uit (had er wel wat tylose doorgedaan). Morgen de strik in elkaar zetten.
En ook maken van roosjes was aardig gelukt vond ik.

En mijn kinderen (7 en bijna 2) vinden de mmf heerlijk.

Mijn taartjes bekijken? Ga dan naar http://www.hookedtocreativity.nl - nu meer dan alleen taarten!