Onderwerp: Bruidstaart
Hallo allemaal,
Ik zou graag onze eigen bruidstaart willen maken. Maar er zijn toch een aantal vragen waar ik tegen aan loop.
wat is beter te verwerken als bekleding, marsepein of fondant. en wat is precies het
verschil qua uitstraling?
Ik wil graag een stapeltaart maken voor pl. 80 personen
Ik heb geen idee welke diameter bakvorm bij welke hoeveelheid personen past.
Ik heb ook het idee dat wanneer je de taarten op elkaar stapelt, deze dan door het gewicht inzakt. (Heb je wel een leuke scheve taart maar dat is niet de bedoeling.)
Hoelang van te voren kan je het biscuit maken en kanje het invriezen incl vulling?
Hoe plak je toch die zilveren pareltjes vast aan de zijkant?
Hoelang van te voren kan je de taart helemaal voorbereiden. (We trouwen in december dus ik kan de taart koel houden in de bijkeuken).
Hoe kan ik het beste de taart vervoeren? en kan je een taart van 4 lagen in je eentje tillen?
Misschien een beetje vreemde vragen maar ik kan me er echt geen voorstelling bij maken.
Ik ga zoiezo de komende maanden voor bijzondere gelegenheden zelf taarten maken met vulling e.d. of 'voor te proeven en te testen.
Zijn er mensen die nog handige of leuke tips hebben.
Nou dit was het wel..
Alvast bedankt voor jullie reactie