1

Onderwerp: spoedje met suiker op fond. de koelkast in

Hoi hoi
Ik heb opeens een enge gedachte, namelijk dat de rietsuiker die ik op mijn taart heb
liggen vannacht in de koelkast gaat smelten.
Ik heb het volgens de tips met tyloselijm op de ondergrond van fondant vastgemaakt.
Maar de taart moet ivm de slagroom in de koelkast vannacht.
Kan dit geen kwaad?
Groetjes
Kim

groetjes,
Kim

2

Re: spoedje met suiker op fond. de koelkast in

Bij mij kon het prima een nacht in de koelkast. Zelfde 'probleem'; slagroom in de taart en rietsuiker erop met wat water geplakt.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

Re: spoedje met suiker op fond. de koelkast in

thanks ik kan nu rustig slapen ;)

groetjes,
Kim

4

Re: spoedje met suiker op fond. de koelkast in

En is de taart goed gebleven???

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.