1

Onderwerp: Marsvulling

Ik weer..heb het hele forum afgezocht om een recept voor marsvulling. Het enige wat ik kan vinden is 8 marsjes in de slagroom smelten (niet laten koken). Moet je m dan na het afkoelen opkloppen met de mixer? Of is dit een soort saus? Ik wil graag een niet te dunne vulling. Hoe maken jullie de marsvulling?

2

Re: Marsvulling

Ik denk dat het tzelfde gaat als met de bonbonbloc vulling. En dan gaat t inderdaad op de manier zoals je schrijft. Alleen doe je er dan nog klopfix doorheen nadat het is afgekoeld en voordat je gaat kloppen.
Suc6 in ieder geval!

Enkel met het hart kan men goed zien,
het essentieële is onzichtbaar voor de ogen.

3

Re: Marsvulling

Er was nog iemand bezig met marsvulling:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=67818

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be