Onderwerp: eetbare lijm zelf maken?
LET OP: TOPIC VAN BIJNA 4 JAAR OUD
Hoe doe ik dit het beste? Kan dit met tylose/ water of met poedersuiker/water?
Heeft iemand nog een suggestie?
*Tovertaartjes: ik tover het taartje van je dromen*
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » eetbare lijm zelf maken?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
LET OP: TOPIC VAN BIJNA 4 JAAR OUD
Hoe doe ik dit het beste? Kan dit met tylose/ water of met poedersuiker/water?
Heeft iemand nog een suggestie?
Ik doe altijd een beetje water in een eierdopje, maak mijn kwarstje nat, doop die in de tylose en dan weer in het water, roeren, even laten staan, roeren, dat word op een gegeven moment dikkig.
Plak er alles mee. succes.
zo maak ik mijn lijm
ik doe dit na dat ik MMF gemaakt heb, daar neem ik een beetje van ( een klein bolletje )dit doe ik in een glazen bakje voeg een klein beetje water toe en laat dit smelten in de magnetron.
je zult zien dat dit dan stroperig wordt. perfecte lijm !
Dat met die mmf heb ik ook eens geprobeerd maar dit werd meteen weer hard.
Dat met die mmf heb ik ook eens geprobeerd maar dit werd meteen weer hard.
ik zou dan iets meer water toevoegen, bij mij werkt het perfect.
en als het na een tijdje weer hard word even snel in de magnetron en het is weer stroperig.
Ik gebruik ook tylose in water opgelost. Het is net behangplaksel.
Groetjes Evelien
kan het ook gewoon met poedersuiker?
Of krijg je dan weer een soort van glazuur?
Poedersuiker met een drupje water kan ook. Dit wordt alleen snel hard en het vlekt sneller dan Tylose met water.
Ouwe koeien zijn wel erg in op het moment
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » eetbare lijm zelf maken?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.