1

Onderwerp: Sachertaart / chocobiscuit

hoiiiii, uhm ik heb net mix voor sachertaart binnen gekregen moet ook met veel eieren opgeklopt worden 10 min... is dit hetzelfde als chocobiscuit...???
Of is dit een zware bonk ?
http://www.de-zuidmolen.nl/Basis.aspx?T … el.Id=2827

alvast thnx.
gr. dree

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.

2

Re: Sachertaart / chocobiscuit

sachertorte heeft ongeveer dezelfde structuur als chocobiscuit maar wordt wel anders klaar gemaakt. Er zitten trouwens ook nog gemalen amandelen door het beslag. En je gebruikt gesmolten chocolade in plaats van cacao. En de eieren verwerk je gescheiden. Dus eigenlijk is het toch wel een beetje anders.......maar wel dus redelijk luchtig en geen bonk.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

3

Re: Sachertaart / chocobiscuit

aaaah juist geweldig bedankt!! ik begrijp et....

Men heeft vaak genoeg oog om werk te kraken, maar zelden hand genoeg om beter werk te maken.