1

Onderwerp: Waar staat dat topic nou????

Ik zoek de foto's van de taart die gevuld werd zonder dat er een rand zichtbaar was. Een soort uitgehold biscuit zeg maar.

Wie o wie weet waar dit staat?

2

Re: Waar staat dat topic nou????

weet niet meer waar het staat, maar weet nog wel hoe het moet. Je snijdt je biscuit in 3 lagen, de middelste laag snij je het midden uit, zodat je alleen een rand over hebt van 2 cm of zo. Die zet je op je onderste laag, dan de vulling er in en dan de bovenste laag er boven op.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3 Laatst bewerkt door kaatjetaatje (27-09-2009 18:38)

Re: Waar staat dat topic nou????

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=11536

hihi, dat zocht ik laatst ook, daar is ie!

4

Re: Waar staat dat topic nou????

:Y Ja hoor, die was het :Y

Nadeel vind ik wel dat je dan twee vullingen op elkaar hebt zonder biscuit ertussen

Re: Waar staat dat topic nou????

smollebulle schreef:

:Y Ja hoor, die was het :Y

Nadeel vind ik wel dat je dan twee vullingen op elkaar hebt zonder biscuit ertussen

tja, je zou natuurlijk gewoon een "plakje" biscuit ertussen terug kunnen leggen, zeker als je een hoog kapsel bakt moet dat wel lukken.

6

Re: Waar staat dat topic nou????

Gewoon lekker hoog bakken en dan in 5en snijden!! ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.

7

Re: Waar staat dat topic nou????

Ik had het volgende bedacht.
3 Taarten hoog bakken en dan samenvoegen tot 2 taarten.

1 Van de 3 snij je dan in 4 plakken, dus voor de overige 2 taarten 2 extra plakken die je kan uithollen/uitsnijden.

En van de stukken die je overhoudt maak je een slagroomtaart!! :P