Onderwerp: frambozenvulling of mascarponenvulling
Moet ik eerst ook een dijkje rond die vullingen maken?
Kan ik die onder fondant afsmeren?
dank
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » frambozenvulling of mascarponenvulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Moet ik eerst ook een dijkje rond die vullingen maken?
Kan ik die onder fondant afsmeren?
dank
Met frambozenmousse kun je sowieso niet afsmeren, want daar zit slagroom in.
Met mascarpone zou ik het ook niet doen. Het is gewoon het beste om met botercreme af te smeren omdat dit hard wordt en je fondant gaat er niet van smelten. En je kunt met 1:1 botercreme afsmeren, botercreme van mix of merengue botercreme.
Inderdaad wat Laura zegt. En ja, voor beide vullingen een b.c.dijkje maken.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » frambozenvulling of mascarponenvulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.