1

Onderwerp: even een paar vraagjes van een beginner

Hoe kan ik botercreme bewaren? Kan ik dit invriezen?
Hoe kan ik trempeer bewaren? Moet dat in de koelkast?
Werkt fondant hetzelfde als marsepein? Ik moet van de week een taart maken voor iemand die geen marsepein lust
Dank je wel voor de antwoorden en fijne zondag
Ageeth

2

Re: even een paar vraagjes van een beginner

Botercreme kun je gewoon invriezen, wel even weer flink opkloppen na ontdooien.
Trempeer bewaar je  in de koelkast, blijft zeker twee weken goed.
In principe werk je met fondant precies hetzelfde als met marsepein, het "voelt" alleen anders: over wat prettiger werkt zijn de meningen erg verdeeld, maar dat zul je dus zelf gauw merken.
Veel succes!

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>

3

Re: even een paar vraagjes van een beginner

Dank je wel Adrienne ! Je was erg snel met je antwoord.
Groetjes Ageeth

4

Re: even een paar vraagjes van een beginner

Welke fondant kan ik dan het beste gebruiken/ Ik heb verschillende kleurstoffen

5

Re: even een paar vraagjes van een beginner

Ik ben zelf fan van de Bakels van de webshop, maar ook RegalIce valt redelijk mee te werken, is alleen iets zachter van structuur en wat plakkeriger, vind ik :)

Groetjes, Adrienne
<Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!>