Links vind je bij tabellen hoeveel marsepein je nodig hebt om een taart te bekleden. Via de webshop heb je het meestal binnen drie dagen in huis, maar is best duur als je alleen maar marsepein wilt bestellen (verzendkosten). Dus misschien zit er een taartenwinkel in de buurt. Ook kan je marsepein vaak kopen bij een notenboer...
Het recept voor een makkelijke biscuit: Warm je eieren op in warm water (zo lost de suiker straks op). Klop de eieren hierna met de suiker, zeker 10 minuten. Spatel hierna de bloem erdoor. In verhouding 50 gram ei, 30 gram suiker, 30 gram bloem. \bij tabellen kan je zien hoeveel je ongeveer nodig hebt voor een taart van verschillende cm.
Een 'veilige' taart kan je vullen met banketbakkersroom en jam (beide gewoon te koop in de winkel).
Je kan je taart al ruim van te voren maken en dan invriezen, laat hem voor de verjaardag eerst ontdooien in de koelkast en daarna buiten de koelkast. (de marsepein gaat dan zweten, maar dit trekt wel weg)
Wil je spullen gebruiken zonder ze aan te schaffen, dan zit er vast wel iemand in de buurt die je wat wil uitlenen.
Succes!!!
En goed op de site zoeken, dan kan je inspiratie op doen. Op youtube zijn filmpjes te vinden om bijvoorbeeld goed te bekleden.