Onderwerp: patidess in bonbons?
Is patidess geschikt voor het maken van bonbonvullingen?
Leifs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » patidess in bonbons?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Is patidess geschikt voor het maken van bonbonvullingen?
Leifs Domi
dat raad ik je zeker niet aan!
De praline bijvoorbeeld is zelf enorm sterk van smaak...het zijn dan ook smaakmakers en je hebt er maar weinig van nodig om de smaak te krijgen aan je botercreme.
Ik heb de praline en aardbei zo puur geproeft zonder dat het ergens in verwerkt was en de praline vond ik zo verschrikkelijk (als het verwerkt is vind ik hem heerlijk hoor) en de aardbei is mierzoet.
Ik gebruik altijd de patidess in mijn bonbonvullingen, maar dan idd wel door bijv. een ganache of een basisvulling heen. Je kunt op mijn website kijken voor een overheerlijk ganache recept.
Hihi, ik bedoelde ook door de ganache hoor!!!
Chocoholic, ik ga kijken hoor!!
bedankt!
Hihi, ik bedoelde ook door de ganache hoor!!!
Chocoholic, ik ga kijken hoor!!
bedankt!
Ahaaaa, ja dan is het een ander verhaal!
Succes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » patidess in bonbons?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.