1

Onderwerp: patidess in bonbons?

Is patidess geschikt voor het maken van bonbonvullingen?

Leifs Domi

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

2

Re: patidess in bonbons?

dat raad ik je zeker niet aan!
De praline bijvoorbeeld is zelf enorm sterk van smaak...het zijn dan ook smaakmakers en je hebt er maar weinig van nodig om de smaak te krijgen aan je botercreme.
Ik heb de praline en aardbei zo puur geproeft zonder dat het ergens in verwerkt was en de praline vond ik zo verschrikkelijk (als het verwerkt is vind ik hem heerlijk hoor) en de aardbei is mierzoet.

3

Re: patidess in bonbons?

Ik gebruik altijd de patidess in mijn bonbonvullingen, maar dan idd wel door bijv. een ganache of een basisvulling heen. Je kunt op mijn website kijken voor een overheerlijk ganache recept.

www.taartenchocolade.nl Workshops en webwinkel in chocolade / taartbenodigdheden Tilburg. Volg ons ook op  Facebook

4

Re: patidess in bonbons?

Hihi, ik bedoelde ook door de ganache hoor!!!

Chocoholic, ik ga kijken hoor!!
bedankt!

Liefs Domi
***"absolute beginner", maar laaiend enthousiast!***

5

Re: patidess in bonbons?

Domi schreef:

Hihi, ik bedoelde ook door de ganache hoor!!!

Chocoholic, ik ga kijken hoor!!
bedankt!

Ahaaaa, ja dan is het een ander verhaal!
Succes :D