1

Onderwerp: Maltesers in de vulling

Ik ga straks een taart maken en ben nog een beetje aan het dubben over de vulling.
Ik wil voor 1 laag wordt mango/passievruchtjam, op verzoek.
De andere laag dacht ik om botercreme met mokka saroma te gebruiken.
Nu dacht ik dat het misschien lekker zou zijn om maltesers er over heen te strooien over de 2e vulling.
Zullen deze smelten of zacht worden?
Lijkt deze combi jullie lekker?

Re: Maltesers in de vulling

Ik denk dat ze zacht worden...

I'm not bossy, I just have better ideas...

3

Re: Maltesers in de vulling

Ze zullen toch niet heel snel zacht worden? (Door de chocola die eromheen zit) Lijkt me wel erg lekker!! Waar koop jij trouwens die mokkasaroma? Want dfie heb ik nog nooit gezien, maar lijkt me wel erg lekker!!

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: Maltesers in de vulling

Haha bij nader inzien bleek eht geen mokka maar caramel te zijn. En de matesers waren al op dus heb ik er kleine stukjes peer  doorheen gegooid.
De inmiddels afgesmeerde taart staat nu te stijven in de koelkast