Onderwerp: SPOED: Ganache is keihard?
Wie o wie kan me helpen? Ik wilde mijn Chocolade ganache op laten stijven in de koeling, maar nu is het hard! Ik wil mijn taarten ermee vullen
Wat moet ik doen???
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » SPOED: Ganache is keihard?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie o wie kan me helpen? Ik wilde mijn Chocolade ganache op laten stijven in de koeling, maar nu is het hard! Ik wil mijn taarten ermee vullen
Wat moet ik doen???
ff in de magnetron??
Echt zou dan kunnen. Even proberen met een klein beetje!!
Kan wel huilen. ALLES is tot nu toe goed gegaan, er moet natuurlijk iets fout gaat. Maar ja liever dit dan de marsepein of t stapelen!! OWWWW
hm lijkt me wel,maar wanneer heb je t nodig?? Misschien helpt een nachtje buiten de koelkast staan ook wel...ik zelf heb dr nog nooit mee gewerkt.
Succes!!
Au bain marie even verwarmen tot hij weer wat zachter wordt.
idd even terug au bain marie verwarmen. Maar er wel bij blijven staan. Anders wordt hij weer te zacht
daarna weer even laten afkoelen. Evt de kookwekker zetten zodat je hem niet vergeet
Maar als ie warm is kan je 'm dus niet meer kloppen. Ik zou 'm opnieuw laten smelten en er meer slagroom door roeren en dan weer af laten koelen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » SPOED: Ganache is keihard?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.