1 Laatst bewerkt door y3n-tl (13-09-2009 19:50)

Onderwerp: SPOED: Ganache is keihard?

Wie o wie kan me helpen? Ik wilde mijn Chocolade ganache op laten stijven in de koeling, maar nu is het hard! Ik wil mijn taarten ermee vullen

Wat moet ik doen???

Be not nobody! Be yourself!

2

Re: SPOED: Ganache is keihard?

ff in de magnetron??

"Count your rainbows....not your thunderstorms...."

3

Re: SPOED: Ganache is keihard?

Echt zou dan kunnen. Even proberen met een klein beetje!!

Kan wel huilen. ALLES is tot nu toe goed gegaan, er moet natuurlijk iets fout gaat. Maar ja liever dit dan de marsepein of t stapelen!! OWWWW

Be not nobody! Be yourself!

4

Re: SPOED: Ganache is keihard?

hm lijkt me wel,maar wanneer heb je t nodig?? Misschien helpt een nachtje buiten de koelkast staan ook wel...ik zelf heb dr nog nooit mee gewerkt.

Succes!!

"Count your rainbows....not your thunderstorms...."

5

Re: SPOED: Ganache is keihard?

Au bain marie even verwarmen tot hij weer wat zachter wordt.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

6

Re: SPOED: Ganache is keihard?

idd even terug au bain marie verwarmen. Maar er wel bij blijven staan. Anders wordt hij weer te zacht :)
daarna weer even laten afkoelen. Evt de kookwekker zetten zodat je hem niet vergeet O-)

7

Re: SPOED: Ganache is keihard?

Maar als ie warm is kan je 'm dus niet meer kloppen. Ik zou 'm opnieuw laten smelten en er meer slagroom door roeren en dan weer af laten koelen.

If life gives you lemons, make lemoncurd.