1

Onderwerp: stroopwafelvulling

Mijn vraag is hoe kan ik de stroofwafelvulling maken?
Ik heb het ergens gelezen, maar kan het niet terug vinden.
Ik heb de stroofwafels al klein gemaakt en geloof dat het iets was met slagroom maar weet niet meer de verhouding en of dat er nog iets in de slagroom moet?
ik heb nu zo'n bekertjeslagroom gekocht die nog opgeklopt moet worden. volgens mij is ie niet gezoet.
alvast bedankt!
liefs ilse

Groetjes, Ilse

2

Re: stroopwafelvulling

o ja, ik heb hem eigenlijk al met spoed nodig....(schaam schaam)

Groetjes, Ilse

3

Re: stroopwafelvulling

http://bp1.blogger.com/_XiSnAfF0KVs/Ru0 … wafels.jpg
hier iets aan?

4

Re: stroopwafelvulling

Als je de fijngemalen stroopwafels al hebt, kun je gewoon je slagroom kloppen met evt. wat klopfix. Dan de kruimels er even kort doormixen en klaar is je stroopwafelvulling! :P :P

Kan overigens ook met botercreme maar dat wordt wat zwaarder/machtiger...

'If you can dream it, you can do it' (Walt Disney)

5

Re: stroopwafelvulling

Is nu waarschijnlijk te laat, maar voor de volgende keer mijn manier:
Ik doe caramelstroop of dulce de leche (net wat ik in huis heb) over de biscuit, daarop naturel bavarois of slagroom (zonder suiker) met klopfix en daaroverheen strooi ik gehakte stroopwafel. Jammie jammie!!

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be