1

Onderwerp: Vullen Met Aardbeienbavarois

hallo

ik heb een vraagje ik wil voor mijn zoon zondag een echte verjaardagstaart maken.(voor de eerste keer)Ik wil een ronde bodem bakken die ik doormidden snijd.Omdat er bovenop een laag marsepein komt wilde ik de vulling niet te zoet maken.Ik heb daarom gekozen voor een aardbeien bavarois vulling.Moet ik dan op de bovenkant onder de marsepein ook nog een vulling doen? en zo ja welke is lekker in combinatie met de aardbeienbavarois? of is het het handigste om de marsepein met suiker zo op de taart te plakken? alvast bedankt
met vriendelijke groet

2

Re: Vullen Met Aardbeienbavarois

Ik begrijp je vraag niet helemaal, maar volgens mij bedoel je dat er nog een laag moet om marsepein op je taart te plakken?
Dat kan je het beste doen met botercreme, want met slagroom gaat het (waarschijnlijk) smelten.
Kijk even in de FAQ links in je scherm, volgens mij kan je wel wat antwoorden vinden daar.
En ook de how-to's zal je wat aan hebben.

Mijn website: Presentaart